• BANNER1-3
  • BANNER2-2
  • BANNER3-2

Produk Diulas

The Enviko-Technology Co., Ltd.(Enviko) diadegkeun dina Méi 2013 jeung pabrik urang Sichuan batu.Kami parantos fokus kana sénsor pangukuran salami 15 taun.Kami mangrupikeun pamimpin pasar dina téknologi timbangan dinamis di Cina.Kalayan-sareng pikeun-palanggan urang, kami ngembangkeun solusi pangukuran dumasar-téknologi anu ngatasi wates fisik, nalika urang damel babarengan pikeun ngahontal prestasi anyar: pikeun ngukur sistem sareng sensor anu nyumponan seueur tantangan.

Kaayaan Kasus

Nanjing China project

Proyék Nanjing Cina

Nopémber 2019, Sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 4 situs / 20 jalur, proyék Penegak Beurat Hukum otomatis di Nanjing, Cina.

pakistan project

proyék pakistan

Juni.2019, Sistem Quartz Weigh In Motion (sénsor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 7 situs / 28 jalur, ngawaskeun jalan di jalan raya (overload) di Pakistan.

Russian project

proyék Rusia

Juni.2018, sistem Quartz Weigh In Motion (sénsor quartz WIM, amplifier, Data logger) dipasang dina 2 situs / 6 jalur, ngawaskeun jalan di Jalan Raya di Rusia.

Shandong China project

proyék Shandong Cina

Juni 2020, Sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 6 situs / 32 jalur, proyék Penegak Beurat sah otomatis di Shandong, China.

Tianjing China project

proyék Tianjing Cina

Juni 2021, sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 6 situs / 36 jalur, proyék Penegak Beurat sah otomatis di Tianjin, China.

Kajadian

Congratulations customer urang cross hardware potimized anyar bisa bebas ...

Congratulations customer kami CROSS hardware potimized anyar bisa bebas nyambungkeun sensor ti sagala rupa pabrik ...

Wilujeng buka kantor anyar enviko dina bulan Juli 2021 dina nami chengdu ...

Wilujeng buka kantor anyar Enviko dina bulan Juli 2021 dina nami Chengdu salaku "Chengdu Enviko Technology Co., Ltd".