Identifier as non-kontak

Non-contact axle identifier

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Non-contact axle ident

Bubuka

Sistem idéntifikasi as non-kontak calakan otomatis ngakuan jumlah axles ngaliwatan wahana ngaliwatan sensor deteksi as kandaraan dipasang dina dua sisi jalan, sarta méré sinyal idéntifikasi pakait ka komputer industri;Desain rencana palaksanaan sistem pengawasan muatan angkutan barang kayaning lawang pre-inspeksi jeung stasiun overrunning dibereskeun;Sistim ieu bisa akurat ngadeteksi jumlah as jeung wangun as kandaraan ngaliwatan, kukituna identifying jenis kandaraan;Éta tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo sistem timbangan sanés, sistem pangakuan otomatis plat lisénsi sareng aplikasi terpadu anu sanés pikeun ngabentuk sistem deteksi kendaraan otomatis anu lengkep.

Prinsip Sistim

Alat idéntifikasi as kabentuk ku sénsor infra beureum laser, panutup sealing sénsor, sareng prosésor sinyal relay.Nalika kendaraan ngaliwat alat éta, sénsor infra red laser tiasa nganggo laser infra red pikeun némbak dumasar kana celah antara as kendaraan sareng as;jumlah blok ditilik pikeun ngagambarkeun jumlah as kandaraan;Jumlah axles dirobah jadi on-off ku repeater sinyal ieu lajeng kaluaran ka alat patali.Sénsor as deteksi dipasang dina dua sisi jalan, sareng henteu kapangaruhan ku ékstrusi ban, deformasi jalan, sareng pangaruh lingkungan sapertos hujan, salju, kabut, sareng suhu rendah;alat-alat tiasa dianggo normal sarta stably, kalawan deteksi dipercaya jeung umur layanan panjang.

kinerja Sistim

1) .Jumlah axles wahana bisa ditandaan jeung wahana bisa diposisikan maju mundur;
2).Laju 1-20km/h;
3) .Data deteksi kaluaran ngaliwatan sinyal tegangan analog, sarta repeater bisa ditambahkeun kana pindah ka sinyal switch;
4) .Power jeung sinyal kaluaran kaamanan design isolasi, pangabisa anti gangguan kuat;
5) .The laser sensor infra red boga gain lampu kuat tur teu merlukeun sinkronisasi fisik;
6) .Diukur jarak radiasi infra red laser (60-80 méter);
7) .Single titik, titik ganda bisa dipilih, ganda titik mékanisme kasabaran sesar leuwih luhur;
8). Suhu: -40 ℃ -70 ℃

Indéks téknis

Laju pangakuan as Laju idéntifikasi≥99.99%
Laju tés 1-20 km/h
SI Sinyal Tegangan Analog, sinyal kuantitas switch
Tés Data Nomer as kendaraan (teu tiasa ngabedakeun tunggal, ganda)
tegangan gawé 5V DC
Suhu gawé -40~70C

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali