Sénsor Lalu Lintas Piezoelektrik

  • Piezoelectric Traffic Sensor for AVC (Automatic Vehicle Classification)

    Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik pikeun AVC (Klasifikasi Kandaraan Otomatis)

    CET8311 sensor lalulintas calakan dirancang pikeun instalasi permanén atawa samentara di jalan atawa handapeun jalan pikeun ngumpulkeun data lalulintas.Struktur unik tina sensor ngamungkinkeun pikeun dipasang langsung handapeun jalan dina formulir fléksibel sahingga conforms kana kontur jalan.Struktur datar sensor tahan ka bising jalan disababkeun ku bending tina beungeut jalan, lajur padeukeut, sarta gelombang bending ngadeukeutan ka wahana.The incision leutik dina trotoar ngurangan karuksakan kana beungeut jalan, ngaronjatkeun kagancangan instalasi, sarta ngurangan jumlah grout diperlukeun pikeun instalasi.