Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik pikeun AVC (Klasifikasi Kandaraan Otomatis)

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC (Automatic Vehicle Classification)

Katerangan pondok:

CET8311 sensor lalulintas calakan dirancang pikeun instalasi permanén atawa samentara di jalan atawa handapeun jalan pikeun ngumpulkeun data lalulintas.Struktur unik tina sensor ngamungkinkeun pikeun dipasang langsung handapeun jalan dina formulir fléksibel sahingga conforms kana kontur jalan.Struktur datar sensor tahan ka bising jalan disababkeun ku bending tina beungeut jalan, lajur padeukeut, sarta gelombang bending ngadeukeutan ka wahana.The incision leutik dina trotoar ngurangan karuksakan kana beungeut jalan, ngaronjatkeun kagancangan instalasi, sarta ngurangan jumlah grout diperlukeun pikeun instalasi.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

CET8311 sensor lalulintas calakan dirancang pikeun instalasi permanén atawa samentara di jalan atawa handapeun jalan pikeun ngumpulkeun data lalulintas.Struktur unik tina sensor ngamungkinkeun pikeun dipasang langsung handapeun jalan dina formulir fléksibel sahingga conforms kana kontur jalan.Struktur datar sensor tahan ka bising jalan disababkeun ku bending tina beungeut jalan, lajur padeukeut, sarta gelombang bending ngadeukeutan ka wahana.The incision leutik dina trotoar ngurangan karuksakan kana beungeut jalan, ngaronjatkeun kagancangan instalasi, sarta ngurangan jumlah grout diperlukeun pikeun instalasi.

Kauntungannana CET8311 sensor lalulintas calakan téh nya éta bisa ménta data akurat tur husus, kayaning sinyal speed akurat, sinyal pemicu sarta informasi klasifikasi.Bisa eupan balik statistik informasi lalulintas keur lila, kalawan kinerja alus, reliabiliti tinggi jeung instalasi gampang.Kinerja ongkos tinggi, utamana dipaké dina deteksi jumlah as, wheelbase, speed monitoring wahana, klasifikasi wahana, timbangan dinamis sarta wewengkon lalulintas lianna.

Gemblengna dimensi

image3.png
Misal: L=1,78 meter;Panjang sénsor nyaéta 1,82 méter;Gemblengna panjangna 1,94 méter

Sénsor Panjang

Katémbong Panjang Kuningan

Gemblengna Panjang (kaasup tungtung)

6' (1.82m)

70" (1.78m)

76" (1.93m)

8' (2.42m)

94" (2.38m)

100" (2.54m)

9' (2.73m)

106" (2.69m)

112 inci (2.85m)

10'(3.03m)

118 inci (3.00m)

124 inci (3,15 m)

11' (3.33m)

130" (3.30m)

136 inci (3,45 m)

Parameter téknis

Modél No.

QSY8311

Ukuran bagian

3 × 7 mm2

Panjangna

bisa ngaropéa

Koéfisién piezoelektrik

≥20pC/N Nilai nominal

lalawanan insulasi

500MΩ

capacitance sarua

6,5nF

Suhu gawé

-25 ℃60 ℃

Panganteur

Q9

 Pamasangan bracket Gantelkeun bracket ningkatna jeung sensor (bahan nilon teu didaur ulang).1 pcs bracket unggal 15 cm

Persiapan instalasi

Pilihan ruas jalan:
a) Sarat dina alat timbangan: stabilitas lila jeung reliabilitas
b) Sarat on roadbed: Rigidness

Métode pamasangan

5.1 slot motong:

Léngkah

Gambar

1) Tanda peringatan konstruksi kudu ditempatkeun di hareup situs konstruksi.2)Tarik garis: make pita, pensil batu tulis jeung cai mancur tinta ngagambar jeung cirian posisi dimana sensor disimpen, ogé mastikeun yén kabel cukup panjang pikeun nyambung ka roadside. kabinét.3) slot motong: make cutter pikeun muka alur pasagi di jalan sapanjang garis nyirian.Dimensi cross-sectional alur kudu akurat dikawasa dina rentang dieusian (tingali diagram di sisi katuhu).Numutkeun panjang sensor, deepen jero alur ends ka 50mm (pikeun adaptasi jeung sirah kaluaran sensor jeung tungtung).

4) Palanggaran jalan:use palu pikeun alur sarta motong handap alur.Handap alur kudu dipangkas sakumaha mulus jéntré.

Numutkeun gambar: gambar katuhu jeung gambar konstruksi dasar relevan.

Parabot utama: mesin motong trotoar, palu dampak, pacul, bor.

Catetan:

Ngadalikeun jero crushing tina alur ningkatna.Lamun deet teuing, sensor jeung bracket teu bisa seated.Lamun jero teuing, jumlah groutbakal badag.

groutbakal badag.

1) Diménsi bagian crossimage4.jpeg

A = 20mm (± 3mm)mmB = 30 (± 3mm) mm

2) Panjang alur

Panjang slot kedah langkung ti 100 dugi ka 200 mm tina total panjang sensor.

Total panjang sensor:

i = L + 165mm, L nyaéta pikeun panjang kuningan (Tingali labél).

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC
图片 1

5.2 Hambalan beresih jeung garing

1, Dina raraga pikeun mastikeun yén bahan potting bisa ogé digabungkeun jeung beungeut jalan sanggeus keusikan, slot instalasi kudu dikumbah ku-tekanan tinggi cleaner, sarta beungeut alur kudu dikumbah ku sikat baja, jeung compressor hawa / gun hawa tekanan tinggi atawa blower dipaké sanggeus beberesih garing caina.

2, Saatos lebu geus cleaned, lebu floating dina beungeut konstruksi kudu cleaned teuing.Lamun aya akumulasi cai atawa Uap katempo atra, make hiji compressor hawa (tekanan tinggi gun hawa) atawa blower pikeun garing eta.

3, Saatos beberesih réngsé, pita sealing (lebar leuwih gede ti 50mm) diterapkeun
ka beungeut jalan sabudeureun kiyeu pikeun nyegah kontaminasi kana grout nu.

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC
图片 1(1)

5.3 Uji pra-instalasi

1, Uji kapasitansi: Anggo multi-meter digital pikeun ngukur total kapasitansi sensor sareng kabel napel.Nilai anu diukur kedah aya dina kisaran anu ditangtukeun ku sénsor panjang anu cocog sareng lambaran data kabel.Kisaran tester biasana disetel ka 20nF.usik beureum disambungkeun ka inti kabel, jeung usik hideung disambungkeun ka tameng luar.Catet yén anjeun teu kedah nahan duanana tungtung sambungan dina waktos anu sareng.

2, Uji résistansi: Ukur résistansi dina kadua tungtung sénsor nganggo multimeter digital.Méter kudu disetel ka 20MΩ.Dina waktos ieu, bacaan dina arloji kedah ngaleuwihan 20MΩ, biasana ditunjuk ku "1".

5.4 Ngalereskeun bracket ningkatna

Léngkah

Gambar

1) Buka bungkus sénsor sareng parios upami sénsorna gembleng.Ngalempengkeun sensor sangkan sensor tetep lempeng tur datar.2) Buka bracket ningkatna dina kotak tur masang bracket sapanjang sensor ngeunaan interval 15cm.3) Pasang bracket ningkatna babarengan jeung sensor.

kana slot motong.Beungeut luhur sadaya kurung kira-kira 10mm jauh ti beungeut jalan.

4) Ngabengkokkeun tungtung sensor ka handap 40 °, ngabengkokkeun gabungan ka handap 20 °, teras ngabengkokkeun 20 ° ka luhur ka tingkat.

   image8.jpegDiménsi 

 

 

5.5 Campur grout

Catetan: Mangga baca parentah grout taliti saméméh Pergaulan.
1) Buka potting grout, dumasar kana laju keusikan sareng dosis anu diperyogikeun, éta tiasa dilaksanakeun dina jumlah leutik tapi sababaraha kali pikeun nyingkahan runtah.
2) Nyiapkeun jumlah anu leres tina potting grout dumasar kana rasio anu ditangtukeun, sareng aduk rata sareng stirrer palu listrik (sakitar 2 menit).
3)Saatos préparasi, punten nganggo dina 30 menit pikeun ngahindarkeun solidification dina ember.

5.6 Léngkah ngeusian grout munggaran

1) Tuang grout merata sapanjang panjang alur.
2) Nalika ngeusian, port drainase tiasa dibentuk sacara manual pikeun ngagampangkeun kadali laju sareng arah nalika tuang.Pikeun ngahemat waktos sareng kakuatan fisik, éta tiasa dituang ku wadah kapasitas anu langkung alit, anu cocog pikeun sababaraha jalma damel dina waktos anu sami.
3)Keusikan kahiji kudu pinuh kaeusi slot, sarta nyieun permukaan grout rada luhur ti trotoar.
4) Ngahemat waktos saloba mungkin, disebutkeun grout bakal solidify (produk ieu boga waktu curing normal 1 nepi ka 2 jam).

5.7 Léngkah ngeusian grout kadua

Saatos grouting munggaran dasarna kapok, nitenan beungeut grout nu.Lamun beungeut leuwih handap tina beungeut jalan atawa beungeut geus dented, remix grout nu (tingali lengkah 5.5) sarta ngalakukeun keusikan kadua.
Keusikan kadua kedah mastikeun yén beungeut grout rada luhur beungeut jalan.

5.8 Ngagiling permukaan

Saatos hambalan instalasi 5.7 réngsé pikeun satengah jam, sarta grout mimiti solidify, tore kaluar kaset dina sisi slot.
Saatos hambalan instalasi 5,7 réngsé pikeun 1 jam, sarta grout solidified lengkep, grind nu
grout kalawan coét sudut sangkan eta siram jeung beungeut jalan.

5.9 Di-situs beberesih sarta tés pos-instalasi

1) Ngabersihan résidu grout sareng lebu sanésna.
2) Nguji sanggeus instalasi:

(1) Uji kapasitansi: nganggo sababaraha méter digital pikeun ngukur total kapasitansi sénsor nganggo kabel napel.Nilai anu diukur kedah aya dina kisaran anu ditangtukeun ku sénsor panjang anu cocog sareng lambaran data kabel.Kisaran tester biasana disetel ka 20nF.usik beureum disambungkeun ka inti kabel, jeung usik hideung disambungkeun ka tameng luar.Kade ulah nahan dua tungtung sambungan dina waktos anu sareng.

(2) Résistansi tés: nganggo sababaraha méter digital pikeun ngukur résistansi sénsor.Méter kudu disetel ka 20MΩ.Dina waktos ieu, bacaan dina arloji kedah ngaleuwihan 20MΩ, biasana ditunjuk ku "1".

(3) Uji pra-beban: saatos permukaan pamasangan dibersihkeun, sambungkeun kaluaran sénsor kana oscilloscope.Setélan has oscilloscope nyaéta: Tegangan 200mV/div, Waktos 50ms/div.Pikeun sinyal positif, tegangan pemicu disetel ka kira 50mV.Bentuk gelombang khas treuk sareng mobil dikumpulkeun salaku bentuk gelombang uji pra-beban, teras bentuk gelombang uji disimpen sareng disalin pikeun dicetak, sareng disimpen sacara permanén.Kaluaran sénsor gumantung kana metode pamasangan, panjang sénsor, panjang kabel sareng bahan pot anu dianggo.Upami uji preload normal, pamasangan parantos réngsé.

3) Pelepasan Lalu Lintas: catetan: Lalu lintas ngan ukur tiasa dileupaskeun nalika bahan pot parantos diubaran lengkep (sakitar 2-3 jam saatos ngeusian terakhir).Upami lalu lintas dileupaskeun nalika bahan pot teu diubaran lengkep, éta bakal ngarusak pamasangan sareng nyababkeun sensor gagal sateuacana.

Bentuk gelombang uji preload

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC

2 Kampak

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC

3 Kampak

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC

4 Kampak

Piezoelectric Traffic Sensor for AVC

6 Ax


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali