Sénsor kuarsa piezoelektrik

  • Piezoelectric Quartz Dynamic Weighing Sensor CET8312

    Piezoelektrik Quartz Dinamis Timbangan Sénsor CET8312

    CET8312 Piezoelectric Quartz Dynamic Weighing Sénsor boga ciri rentang ukur lega, stabilitas jangka panjang alus, repeatability alus, precision pangukuran tinggi jeung frékuénsi respon tinggi, jadi utamana cocog pikeun deteksi timbangan dinamis.Éta mangrupikeun sénsor timbangan dinamis anu kaku dumasar kana prinsip piezoelektrik sareng struktur anu dipaténkeun.Ieu diwangun ku piezoelectric quartz kristal lambar, plat éléktroda jeung alat beam beam husus.Dibagi kana 1-méteran, 1.5-méteran, 1.75-méteran, 2-méteran ukuran spésifikasi, bisa digabungkeun kana rupa-rupa diménsi sensor lalulintas jalan, bisa adaptasi jeung kabutuhan beurat dinamis tina beungeut jalan.