AI axle identifier

  • AI instruction

    instruksi AI

    Dumasar kana self-dimekarkeun jero learning platform ngembangkeun algoritma gambar,-kinerja tinggi aliran data téhnologi chip sarta téhnologi AI visi terpadu pikeun mastikeun katepatan tina algoritma nu;Sistim nu utamana diwangun ku hiji AI as identifier na hiji AI as idéntifikasi host, nu dipaké pikeun ngaidentipikasi jumlah as, Inpo wahana kayaning tipe as, ban tunggal jeung kembar.Fitur sistem 1).idéntifikasi akurat Bisa nangtukeun jumlah akurat ...