Produk

  • Saw passive wireless parameters

    Ningali parameter nirkabel pasip

    Ngagunakeun prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu kana komponén sinyal frékuénsi gelombang éléktromagnétik.Sénsor suhu langsung dipasang dina permukaan komponén suhu obyék anu diukur, tanggung jawab pikeun nampi sinyal frekuensi radio, sareng ngabalikeun sinyal radio kalayan inpormasi suhu ka kolektor, nalika sénsor suhu jalan normal, éta henteu peryogi kakuatan éksternal. suplai kayaning batré, CT loop catu daya.Pangiriman médan sinyal antara sénsor suhu sareng kolektor suhu diwujudkeun ku gelombang éléktromagnétik nirkabel.

  • Piezoelectric Accelerometer CJC3000

    Akselerometer Piezoelektrik CJC3000

    Spésifikasi CJC3000 KARAKTERISTIK DINAMIS CJC3000 Sensitipitas(±10%) 2.8pC/g Non-linieritas ≤1% Tanggapan Frékuénsi(±5%) 20~4000Hz Résonansi Frékuénsi Résonansi 21KHz ≥ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≤ ≥ ≥ ≥ 4000Hz Résonansi Frékuénsi 21KHz ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ ≥ −−−− insulated kalawan aluminium perumahan CIRI LINGKUNGAN Rentang Suhu -55C ~ 177C Shock Wates 2000g Sealing Epoxy disegel Base Galur Sensitipitas 0....
  • Saw passive wireless parameters

    Ningali parameter nirkabel pasip

    Ngagunakeun prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu kana komponén sinyal frékuénsi gelombang éléktromagnétik.Sénsor suhu langsung dipasang dina permukaan komponén suhu obyék anu diukur, tanggung jawab pikeun nampi sinyal frekuensi radio, sareng ngabalikeun sinyal radio kalayan inpormasi suhu ka kolektor, nalika sénsor suhu jalan normal, éta henteu peryogi kakuatan éksternal. suplai kayaning batré, CT loop catu daya.Pangiriman médan sinyal antara sénsor suhu sareng kolektor suhu diwujudkeun ku gelombang éléktromagnétik nirkabel.

  • LSD1xx Series Lidar manual

    LSD1xx Series Lidar manual

    Aluminium alloy casting cangkang, struktur kuat tur beurat lampu, gampang pikeun instalasi;
    Kelas 1 laser aman pikeun jalma panon;
    Frékuénsi scanning 50Hz nyugemakeun paménta deteksi-speed tinggi;
    pamanas terpadu internal ensures operasi normal dina suhu low;
    fungsi timer diagnosis ensures operasi normal tina radar laser;
    Rentang deteksi pangpanjangna nepi ka 50 méter;
    Sudut deteksi: 190 °;
    Nyaring lebu sareng gangguan anti-lampu, IP68, pas pikeun panggunaan luar;
    Ngalihkeun fungsi input (LSD121A, LSD151A)
    Janten bebas tina sumber lampu éksternal sarta bisa ngajaga kaayaan deteksi alus peuting;
    sertipikat CE

  • CET-DQ601B Charge Amplifier

    CET-DQ601B Charge Amplifier

    Tinjauan fungsi CET-DQ601B panguat muatan nyaéta panguat muatan saluran anu tegangan kaluaran sabanding jeung muatan input.Dilengkepan sensor piezoelektrik, éta bisa ngukur akselerasi, tekanan, gaya jeung jumlah mékanis séjén objék.Hal ieu loba dipaké dina conservancy cai, kakuatan, pertambangan, transportasi, konstruksi, gempa, aerospace, pakarang jeung departemén séjén.Instrumén ieu mibanda ciri di handap.1) .Strukturna lumrah, sirkuit ...
  • Wim System Control Instructions

    Wim System Control Parentah

    Tinjauan Sistim Enviko quartz sistem timbangan dinamis adopts Windows 7 embedded sistem operasi, PC104 + beus extendable beus jeung lega komponén tingkat suhu.Sistim nu utamana diwangun ku controller, panguat muatan na IO controller.Sistem ngumpulkeun data sénsor timbangan dinamis (quartz sareng piezoelektrik), coil sensor taneuh (detektor tungtung laser), identifier as sareng sensor suhu, sareng ngolah kana inpormasi kendaraan lengkep sareng inpormasi timbangan, kalebet ...
  • Infrared Vehicle

    Kandaraan Infrabeureum

    Fungsi pemanasan calakan.
    fungsi timer diagnostik.
    Deteksi kaluaran fungsi kaluaran Alarm.
    Komunikasi runtuyan RS 485.
    99,9% precision pikeun separation Vehicle.
    Peunteun panyalindungan: IP67.

  • Infrared Light Curtain

    Tirai Lampu Infrabeureum

    Dead-zone bébas
    Pangwangunan teguh
    fungsi timer diagnosis
    gangguan anti-cahaya

  • Piezoelectric Traffic Sensor for AVC (Automatic Vehicle Classification)

    Sensor Lalu Lintas Piezoelektrik pikeun AVC (Klasifikasi Kandaraan Otomatis)

    CET8311 sensor lalulintas calakan dirancang pikeun instalasi permanén atawa samentara di jalan atawa handapeun jalan pikeun ngumpulkeun data lalulintas.Struktur unik tina sensor ngamungkinkeun pikeun dipasang langsung handapeun jalan dina formulir fléksibel sahingga conforms kana kontur jalan.Struktur datar sensor tahan ka bising jalan disababkeun ku bending tina beungeut jalan, lajur padeukeut, sarta gelombang bending ngadeukeutan ka wahana.The incision leutik dina trotoar ngurangan karuksakan kana beungeut jalan, ngaronjatkeun kagancangan instalasi, sarta ngurangan jumlah grout diperlukeun pikeun instalasi.

  • Piezoelectric Accelerometer CJC2030

    Akselerometer Piezoelektrik CJC2030

    CJC2030 Spésifikasi KARAKTERISTIK DINAMIS CJC2030 Sensitipitas (± 10%) 2.8pC/g Non-linieritas ≤1% Tanggapan Frékuénsi (± 5%) 1~5000Hz Résonansi Frékuénsi 21KHz Transverse 5G sensitipitas 2.8pC/g ≤1% réspon Frékuénsi (± 5%) 1~5000Hz Résonansi Frékuénsi 21KHz −1KHz Transversal C. kana cangkang CIRI LINGKUNGAN Rentang Suhu -55C~177C Wates Shock 2000g Sealing Epoxy disegel Base galur Sensitipitas 0,005 g pK/μ...
  • Piezoelectric Accelerometer CJC2020

    Akselerometer Piezoelektrik CJC2020

    CJC2020 Spésifikasi KARAKTERISTIK DINAMIS CJC2020 Sensitipitas(± 10%) 2.8pC/g Non-linieritas ≤1% Tanggapan Frékuénsi (±5%) 2~5000Hz Résonansi Frékuénsi 21KHz Transverse 3G sensitipitas 2.8pC/g ≤1% Frékuénsi Réspons kana cangkang CIRI LINGKUNGAN Rentang Suhu -55C~177C Wates Shock 2000g Sealing Epoxy disegel Base Strain Sensitipitas 0,001 g pK/μ...
  • Piezoelectric Accelerometer CJC4070series

    Piezoelektrik Accelerometer CJC4070 runtuyan

    Spésialisasi Cjc4000 dinamik Caruntangan Cjc40700 CJC407072 Cjerc42 (± 5%) 100%) 1 ~ ~. Frékuénsi résonansi 25KHz 48KHz 30KHz Sensitipitas Transversal ≤5% ≤5% ≤5% KARAKTERISTIK ELEKTRIK Résistansi( Antar pin) ≥10GΩ ≥10GΩ Ω ≥10GΩ Ω ≥10GΩ ≥6p≥10GΩ ≥6p≥10GΩ ≥6pFcita ≥10GΩ ≥10GΩ ≥6pF 0.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2