Wim System Control Parentah

Wim System Control Instructions

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar Sistim

Enviko quartz sistem timbangan dinamis adopts Windows 7 embedded sistem operasi, PC104 + beus extendable beus jeung lega komponén tingkat suhu.Sistim nu utamana diwangun ku controller, panguat muatan na IO controller.Sistem ngumpulkeun data sensor timbangan dinamis (quartz na piezoelektrik), coil sensor taneuh (laser tungtung detektor), identifier as jeung sensor suhu, sarta ngolah kana informasi kendaraan lengkep jeung informasi timbangan, kaasup tipe as, angka as, wheelbase, ban. jumlah, beurat as, beurat group as, beurat total, laju overrun, speed, suhu, jsb Ieu ngarojong éksternal tipe wahana identifier na as identifier, sarta sistem otomatis cocog pikeun ngabentuk hiji unggah data informasi wahana lengkep atawa neundeun jeung tipe kandaraan. idéntifikasi.

Sistim nu ngarojong sababaraha modeu sensor.Jumlah sensor dina unggal jalur bisa diatur ti 2 nepi ka 16. Panguat muatan dina sistem ngarojong diimpor, sensor domestik jeung hibrid.Sistim nu ngarojong mode IO atawa mode jaringan pikeun pemicu fungsi kaméra newak, sarta sistem ngarojong kontrol kaluaran newak hareup, hareup, buntut jeung buntut newak.

Sistim nu boga fungsi deteksi kaayaan, sistem bisa ngadeteksi status pakakas utama sacara real waktu, sarta otomatis bisa ngalereskeun sarta unggah informasi bisi kaayaan abnormal;Sistim nu boga fungsi cache data otomatis, nu bisa nyimpen data kandaraan dideteksi salila kira satengah taun;Sistim nu boga fungsi ngawaskeun jauh, Rojongan desktop jauh, Radmin sarta operasi jauh séjén, ngarojong jauh kakuatan-off reset;sistem ngagunakeun rupa-rupa sarana panyalindungan, kaasup rojongan WDT tilu-tingkat, panyalindungan sistem FBWF, sistem curing software antipirus, jsb.

Parameter téknis

kakuatan AC220V 50Hz
rentang speed 0,5 km/h100 km/h
division jualan d = 50 kg
kasabaran as ± 10% laju konstan
tingkat akurasi wahana 5 kelas, 10 kelas, 2 kelas(0,5 km/h20 km/h
Akurasi pamisahan kendaraan ≥99%
Laju pangenal kendaraan ≥98%
rentang beban as 0,5 t40 t
Jalur pangolahan 5 jalur
Saluran sénsor 32 saluran, atanapi ka 64 saluran
perenah sénsor Ngarojong sababaraha modus perenah sensor, unggal jalur sakumaha 2pcs atanapi 16pcs sensor dikirim, ngarojong rupa-rupa sensor tekanan.
Kaméra pemicu 16channel DO terasingkeun pemicu kaluaran atanapi modeu pemicu jaringan
deteksi tungtung Input isolasi 16saluran DI nyambungkeun sinyal coil, modeu deteksi tungtung laser atanapi mode tungtung otomatis.
software Sistim Sistem operasi WIN7 dipasang
Aksés identifier as Ngarojong rupa-rupa pangenal as roda (quartz, infra red photoelectric, biasa) pikeun ngabentuk inpormasi kendaraan lengkep
Aksés identifier tipe kendaraan éta ngadukung sistem idéntifikasi jinis kendaraan sareng ngabentuk inpormasi kendaraan lengkep sareng data panjang, lebar sareng jangkungna.
Ngarojong deteksi dua arah Rojongan maju sareng ngabalikeun deteksi dua arah.
panganteur alat panganteur VGA, panganteur jaringan, panganteur USB, RS232, jsb
Deteksi sareng ngawaskeun kaayaan Deteksi status: sistem ngadeteksi status alat utama sacara real waktos, sareng tiasa sacara otomatis ngalereskeun sareng unggah inpormasi upami aya kaayaan anu teu normal.
  Ngawaskeun jarak jauh: ngadukung desktop jauh, Radmin sareng operasi jauh anu sanés, ngadukung reset pareum jauh.
Panyimpenan data Suhu lega hard disk solid state, ngadukung neundeun data, logging, jsb.
Perlindungan sistem Tilu tingkat rojongan WDT, panyalindungan sistem FBWF, sistem curing software antipirus.
Lingkungan hardware Sistim Desain industri suhu lega
Sistim kontrol suhu Alatna gaduh sistem kontrol suhu sorangan, anu tiasa ngawas status suhu alat sacara real waktos sareng dinamis ngadalikeun kipas ngamimitian sareng ngeureunkeun kabinet.
Paké lingkungan (desain suhu lega) Suhu jasa: - 40 ~ 85 ℃
  Kalembaban relatif: ≤ 85% RH
  waktos Preheating: ≤ 1 menit

panganteur alat

WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (7)

1.2.1 sambungan parabot Sistim
Parabot sistem utamana diwangun ku controller sistem, panguat muatan jeung IO input / output controller

product (1)

1.2.2 panganteur Sistim controller
Sistem controller bisa nyambungkeun 3 amplifier muatan jeung 1 IO controller, jeung 3 rs232 / rs465, 4 USB jeung 1 panganteur jaringan.

product (3)

1.2.1 panganteur panguat
Panguat muatan ngadukung 4, 8, 12 saluran (opsional) input sensor, kaluaran antarmuka DB15, sareng tegangan kerja nyaéta DC12V.

product (2)

1.2.1 abdi / O panganteur controller
IO input sarta output controller, kalawan 16 input terasing, 16 kaluaran isolasi, DB37 panganteur kaluaran, Gawé Tegangan DC12V.

perenah sistem

2.1 perenah sensor
Éta ngadukung sababaraha mode perenah sensor sapertos 2, 4, 6, 8 sareng 10 per jalur, ngadukung dugi ka 5 jalur, 32 input sensor (anu tiasa dilegakeun ka 64), sareng ngadukung modeu deteksi dua arah maju sareng mundur.

WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (9)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (13)

sambungan kontrol DI

16 saluran input terasing DI, ngarojong controller coil, detektor laser sarta parabot pagawean sejen, ngarojong mode Di kayaning optocoupler atanapi relay input.Arah maju sareng mundur unggal jalur ngabagi hiji alat tungtung, sareng antarbeungeutna diartikeun kieu;

Jalur tungtung     angka port panganteur DI            Catetan
  No 1 jalur (maju, mundur)    1+1- Lamun alat kontrol tungtung kaluaran optocoupler, sinyal alat tungtung kudu pakait jeung + jeung - sinyal IO controller hiji-hiji.
   No 2 jalur (maju, mundur)    2+2-  
  No 3 jalur (hareup, mundur)    3+3-  
   No 4 jalur (maju, mundur)    4+4-  
  No 5 jalur (maju, mundur)    5+5-

DO kontrol sambungan

16 channel do kaluaran terasing, dipaké pikeun ngadalikeun kontrol pemicu kaméra, tingkat rojongan pemicu jeung ragrag ujung pemicu mode.Sistem sorangan ngadukung mode maju sareng mode mundur.Saatos kontrol pemicu tungtung mode maju ngonpigurasi, mode sabalikna teu perlu ngonpigurasi, sarta sistem pindah otomatis.Interface didefinisikeun kieu:

Nomer jalur  Majukeun pemicu Pemicu buntut Arah samping pemicu Arah sisi buntut pemicu           Catetan
Jalur No 1 (maju) 1+1- 6+6-  11+11- 12+12- Tungtung kontrol pemicu kaméra ngabogaan + - tungtung.Tungtung kontrol pemicu kaméra jeung sinyal + - controller IO kedah pakait hiji-hiji.
Jalur No 2 (maju) 2+2- 7+7-      
Jalur No 3 (hareup) 3+3- 8+8-      
Jalur No4 (hareup) 4+4- 9+9-      
Jalur No5 (hareup) 5+5- 10+10-      
Jalur No 1 (mundur) 6+6- 1+1- 12+12- 11+11-

pituduh pamakéan sistem

3.1 Pendahuluan
Nyiapkeun saméméh setting instrumen.
3.1.1 nyetél Radmin
1) Pariksa naha server Radmin dipasang dina alat (sistem instrumen pabrik).Upami leungit, mangga pasang
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (1)
2) Setel Radmin, tambahkeun akun sareng kecap akses
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (4)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (48)WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (47)WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (8)
3.1.2 Sistim panyalindungan disk
1) Ngajalankeun instruksi CMD pikeun asup ka lingkungan DOS.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (11)
2) Patarosan status panyalindungan EWF (tipe EWFMGR C: asupkeun)
(1) Dina waktos ayeuna, fungsi panyalindungan EWF dihurungkeun (State = ENABLE)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (44)
(Tipe EWFMGR c: -communanddisable -live enter), sareng kaayaan ditumpurkeun pikeun nunjukkeun yén panyalindungan EWF pareum
(2) Dina waktos ieu, fungsi panyalindungan EWF nutup (kaayaan = nganonaktipkeun), euweuh operasi saterusna diperlukeun.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (10)
(3) Saatos ngarobah setelan sistem, set EWF pikeun ngaktipkeun
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (44)
3.1.3 Jieun potong kompas ngamimitian otomatis
1) Jieun potong kompas pikeun ngajalankeun.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (12)WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (18)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (15)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (16)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (19)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (20)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (21)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (22)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (23)

3.2 Bubuka pikeun panganteur sistem
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (25)

3.3 Setélan parameter Sistim
3.3.1 Sistim setelan parameter awal.
(1) Lebetkeun kotak dialog setélan sistem

WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (26)

(2) Parameter pangaturan

WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (32)

a. Setel total koefisien beurat jadi 100
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (28)
b.Atur IP jeung nomer port
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (29)
c.Set laju sampel sarta saluran
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (30)
Catetan: nalika ngamutahirkeun program, mangga tetep laju sampling jeung saluran konsisten jeung program aslina.
d.Parameter setélan sénsor cadang
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (39)
4. Asupkeun setelan calibration
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (39)
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (38)
5.When kandaraan ngaliwatan wewengkon sensor merata (speed dianjurkeun nyaéta 10 ~ 15km / h), sistem dibangkitkeun parameter beurat anyar
6.Reload parameter beurat anyar.
(1) Lebetkeun setélan sistem.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (40)
(2)Klik Simpen pikeun kaluar.WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (41)
5. Fine tuning parameter sistem
Numutkeun beurat dihasilkeun ku unggal sensor nalika kandaraan baku ngaliwatan sistem, parameter beurat unggal sensor disaluyukeun sacara manual.
1.Setel sistem.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (40)
2.Saluyukeun pakait K-faktor nurutkeun kana mode nyetir wahana.
Aranjeunna maju, cross channel, ngabalikeun sarta parameter speed ultra-low.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (42)
6.System deteksi parameter setting
Setel parameter anu saluyu sareng sarat deteksi sistem.
WIM SYSTEM CONTROL INSTRUCTIONS (46)

Protokol komunikasi sistem

modeu komunikasi TCPIP, sampling format XML keur pangiriman data.

  1. Kendaraan asup: alatna dikirim ka mesin anu cocog, sareng mesin anu cocog henteu ngabales.
Sirah detektif Panjang awak data (téks 8-bait dirobih janten integer) Awak data (string XML)
DCYW

deviceno=Nomer alat

roadno = Jalan No

recno = Nomer séri data

/>

 

  1. Kandaraan ninggalkeun: alat dikirim ka mesin cocog, jeung mesin cocog teu ngabales
sirah (8-bait téks dirobah jadi integer) Awak data (string XML)
DCYW

deviceno=Nomer alat

roadno = Jalan No

ingetan=Nomer séri data

/>

 

  1. Unggah data beurat: alatna dikirim ka mesin anu cocog, sareng mesin anu cocog henteu ngabales.
sirah (8-bait téks dirobah jadi integer) Awak data (string XML)
DCYW

alatna =Nomer instrumén

roadno = No. Jalan:

recno = Nomer séri data

kroadno=Meuntas tanda jalan;ulah meuntas jalan pikeun ngeusian 0

laju = laju;Unit kilométer per jam

beurat =beurat total: unit: Kg

axlecount=Jumlah sumbu;

suhu =suhu;

maxdistance=Jarak antara sumbu kahiji jeung sumbu panungtung, dina milimeter

axlestruct=Struktur as: contona, 1-22 hartina ban tunggal dina unggal sisi as kahiji, ban ganda dina unggal sisi as kadua, ban ganda dina unggal sisi as katilu, jeung as kadua jeung as katilu. disambungkeun

weightstruct = Struktur beurat: contona, 4000809000 hartina 4000kg pikeun as kahiji, 8000kg pikeun as kadua jeung 9000kg pikeun as katilu.

distancestruct=Struktur jarak: contona, 40008000 hartina jarak antara sumbu kahiji jeung sumbu kadua nyaéta 4000 mm, sarta jarak antara sumbu kadua jeung sumbu katilu nyaéta 8000 mm.

diff1=2000 nyaéta bédana millisecond antara data beurat dina kandaraan jeung sensor tekanan munggaran

diff2=1000 nyaéta bédana millisecond antara data beurat dina wahana jeung tungtung

panjangna=18000;panjang kandaraan;mm

rubak=2500;lebar kandaraan;hijian: mm

jangkungna = 3500;jangkungna kandaraan;hijian mm

/>

 

  1. Status alat: instrumen dikirim ka mesin cocog, sarta mesin cocog teu ngabales.
Sirah (8-bait téks dirobah jadi integer) Awak data (string XML)
DCYW

deviceno=Nomer alat

kode = "0" Kode status, 0 nunjukkeun normal, nilai séjén nunjukkeun abnormal

msg = "" Katerangan kaayaan

/>

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali