Tentang Kami

Gairah ngahasilkeun katekunan, kegigihan ngahasilkeun kasuksésan.Dumasar kana gairah sareng panalungtikan ngeunaan industri piezoelektrik, Enviko Group ngadegkeun HK ENVIKO Technology Co., Ltd di 2013 sareng Chengdu Enviko Technology Co., Ltd dina Juli 2021 di daérah High-Tech, Chengdu.Pausahaan geus terus tumuwuh leuwih taun pikeun cooperate jeung industri maju domestik jeung usaha tinggi-tech.Ngaliwatan taun akumulasi pangalaman dina industri piezoelektrik sarta terus tumuwuh tim R&D, kitu ogé rojongan pamaréntah pikeun pangwangunan infrastruktur jeung tekenan kana kaamanan lalulintas, industri urang geus kahontal ngembangkeun gancang.Di pasar, urang taat kana premis kualitas, dedicated ka nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas luhur, rojongan teknis na solusi hadé ku kituna meunang rojongan konsumén di domestik jeung luar negeri.

Tina komponén tekanan, sistem pangukuran sareng parangkat lunak, produk utamina dianggo dina solusi lalu lintas (Sistem Timbang Dina Gerak, Penegakan Beurat, overloading, pendataan lalu lintas), monitor konstruksi Industrial & Sipil (perlindungan sasak), Sistem kakuatan éléktronik pinter (Gelombang akustik permukaan Pasif. sistem nirkabel) jsb.

about

Urang terus kerja keras dina jalan ieu nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur jeung jasa alus teuing.nu geus dipikawanoh ku konsumén domestik jeung luar negeri.

Naha Urang Milih Quartz Piezoelektrik Sensor?

Sénsor quartz nyaéta sénsor aktip ngagunakeun prinsip éfék piezoelektrik, sareng sénsor henteu peryogi catu daya;nu kristal quartz + cangkang logam-kakuatan tinggi sensor kristal quartz dibentuk ku ngolah husus tina kristal quartz, sarta adopts tekanan sensor / alat konversi muatan, nu dicirikeun ku kinerja stabil sarta henteu kapangaruhan ku parobahan suhu, struktur pinuh disegel, euweuh gerakan mékanis jeung maké, waterproof, pasir-bukti, korosi-tahan, awét, pangropéa-gratis, gampang pikeun ngaganti.rentang speed: 0.5km / h-100km / h cocog;hirup jasa sacara téoritis henteu terbatas, sareng kahirupan saleresna gumantung kana kahirupan permukaan jalan;sensor bébas pangropéa, euweuh transmisi mékanis, teu maké, sarta boga stabilitas jangka panjang alus;sensitipitas alus tur stabilitas;Gaya horizontal teu boga pangaruh;hawa drift leutik, <0,02%;teu aya gap, éta bisa ogé digabungkeun jeung beungeut jalan, sarta bisa digosok na smoothed kalawan beungeut jalan, nu teu gampang ruksak;lamping boga pangaruh saeutik kana hasil pangukuran.