SAW Pasip Wireless

  • Saw passive wireless parameters

    Ningali parameter nirkabel pasip

    Ngagunakeun prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu kana komponén sinyal frékuénsi gelombang éléktromagnétik.Sénsor suhu langsung dipasang dina permukaan komponén suhu obyék anu diukur, tanggung jawab pikeun nampi sinyal frekuensi radio, sareng ngabalikeun sinyal radio kalayan inpormasi suhu ka kolektor, nalika sénsor suhu jalan normal, éta henteu peryogi kakuatan éksternal. suplai kayaning batré, CT loop catu daya.Pangiriman médan sinyal antara sénsor suhu sareng kolektor suhu diwujudkeun ku gelombang éléktromagnétik nirkabel.

  • Saw passive wireless parameters

    Ningali parameter nirkabel pasip

    Ngagunakeun prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu kana komponén sinyal frékuénsi gelombang éléktromagnétik.Sénsor suhu langsung dipasang dina permukaan komponén suhu obyék anu diukur, tanggung jawab pikeun nampi sinyal frekuensi radio, sareng ngabalikeun sinyal radio kalayan inpormasi suhu ka kolektor, nalika sénsor suhu jalan normal, éta henteu peryogi kakuatan éksternal. suplai kayaning batré, CT loop catu daya.Pangiriman médan sinyal antara sénsor suhu sareng kolektor suhu diwujudkeun ku gelombang éléktromagnétik nirkabel.