Ningali parameter nirkabel pasip

Saw passive wireless parameters

Katerangan pondok:

Ngagunakeun prinsip pangukuran suhu gelombang akustik permukaan, informasi suhu kana komponén sinyal frékuénsi gelombang éléktromagnétik.Sénsor suhu langsung dipasang dina permukaan komponén suhu obyék anu diukur, tanggung jawab pikeun nampi sinyal frekuensi radio, sareng ngabalikeun sinyal radio kalayan inpormasi suhu ka kolektor, nalika sénsor suhu jalan normal, éta henteu peryogi kakuatan éksternal. suplai kayaning batré, CT loop catu daya.Pangiriman médan sinyal antara sénsor suhu sareng kolektor suhu diwujudkeun ku gelombang éléktromagnétik nirkabel.


Rincian produk

Tag produk

Saw passive wireless parameters (4)

Anteneu transceiver kolektor

Anteneu transceiver kolektor ngirimkeun sareng nampi sinyal gelombang éléktromagnétik, ngalengkepan akuisisi suhu.
Pangiriman sinyal kolektor sareng sensor suhu.Dipaké babarengan jeung kolektor hawa, Ann C dipasang dina kompartemen sarua sensor, jawab komunikasi jeung anteneu sensor, ngalengkepan ngirim jeung narima sinyal éksitasi jeung sinyal sensor.

Saw passive wireless parameters (3)
Saw passive wireless parameters (2)
Plat Panel Antena 1 (kénca) Plat Panel antena2 (katuhu)
rentang frékuénsi 422MHz--442MHz 423MHz--443MHz
Frékuénsi puseur 433MHz 433MHz
gain maksimum > 3,5 dBi > 2.8dBi
Bobby warga <2.0 <2.0
impedansi nominal 50Ω 50Ω
rentang kakuatan 50 W 50 w
Arah radiasi Dina sagala arah Dina sagala arah
Ukuran penampilan 208 * 178 * 50mm 207 * 73 * 28 mm
Rentang suhu ~40C~+85C ~40C~+85C
modeu gabungan SMA benang éksternal bore SMA benang éksternal bore
feeder sambungan RG-174 2m RG-174 2m
Pindah lokasi pamasangan Ruang outlet sareng rohangan sanés mangrupikeun daérah grid anu lengkep Ruang busbar spésifikasi aréa rélatif sempit

Sénsor Suhu

Sénsor suhu numutkeun cara pamasangan, modél dibagi kana: sénsor garpu tuning, sénsor dibuntel, sénsor ngonci diri pikeun lingkungan anu béda.Numutkeun rentang hawa ans lokasi instalasi, bisa dibagi kana tipe biasa na tipe hawa tinggi, pakait jeung deteksi beus bar, pindah suhu kontak.Sensor tipe ningkatna kontak movable dibereskeun dina ramo kontak mekar plum tina kontak mobile tina kabinét karanjang leungeun.

Sénsor suhu (tipe dipasang kontak movable)

Saw passive wireless parameters (1)
Saw passive wireless parameters (5)

Parameter utama

Frékuénsi sénsor 12 frékuénsi, 424 nepi ka 441 MHz
Rentang suhu 0C~180C
Precision ngukur Utama 1C(0~120C);Bumi 2C(120~180C)
Resolusi suhu 0.1C
Dimensi outline Minimum: 28.1*16.5mm No 8
Suhu neundeun ~ 25C ~ 190C, Catetan: gudang suhu luhur mangaruhan hirup

Ukuran sensor

Saw passive wireless parameters (7)

Kolektor Suhu

Koléktor suhu ngahasilkeun sinyal gelombang éléktromagnétik saluyu sareng frékuénsi sénsor suhu.Sinyal gelombang éléktromagnét sareng inpormasi suhu anu dipulangkeun ku sénsor suhu ditampi sareng sinyal suhu dianalisis sareng dikirimkeun ka alat manajemén pangukuran suhu di tungtung stasiun.Kolektor komunikasi sareng grup sénsor downlink sareng ngirimkeun pulsa RF.Sinyal anu dicerminkeun ku sensor diolah dina sumur, sareng tungtungna inpormasi suhu anu épéktip direngsekeun.

Saw passive wireless parameters (8)

Parameter utama

Jumlah anteneu 2
Jumlah sénsor Max.12 sénsor per anteneu, max.24 sénsor pikeun 2 anteneu
kakuatan RF Max.11dBm(10mW)
Frékuénsi RF 424~441MHz
panganteur komunikasi RS485 beus / Nbit nirkabel / pilihan nirkabel WIFI
Protokol komunikasi MODBUS-RTU
Frékuénsi sampling Min 1s, tiasa dikonfigurasi
Sasayogian tanaga DC12V/0.2A atanapi DC5V / 0.4A
Ukuran minimum 98 * 88 * 38 mm
Modeu pamasangan C45 rail clamping fiksasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali