Akselerometer Piezoelektrik CJC3010

Piezoelectric Accelerometer CJC3010

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

CJC3010

CJC3010
parameters (10)

Fitur

1. Komponén sénsitip nyaéta ring geser piezoelektrik, beurat hampang.
2. Uji geter dina tilu arena ortogonal.
3. Insulasi, stabilitas jangka panjang kaluaran sensitipitas.

Aplikasi

Ukuran leutik, henteu peryogi catu daya éksternal.cocog pikeun analisis modal, nguji struktur aerospace.

spésifikasi

CIRI-CIRI DINAMIS

CJC3010

Sensitipitas (± 10)

12 pC/g

Non-linieritas

≤1

Réspon Frékuénsi (± 5%;sumbu Xsumbu Y)

1~3000Hz

Réspon Frékuénsi (± 5%;sumbu Z)

1~6000Hz

Frékuénsi résonansi(sumbu Xsumbu Y

14KHz

Frékuénsi résonansi(sumbu Xsumbu Y

28KHz

Sensitipitas Transverse

≤5

CIRI-CIRI ELEKTRIK
Résistansi

≥10GΩ

Kapasitansi

800pF

Grounding

Insulasi

CIRI LINGKUNGAN
Rentang Suhu

-55C~177C

Wates Shock

2000g

Ngégél

Epoxy disegel

Sensitipitas Galur Dasar

0,02 g pK/μ Galur

Sensitipitas Transient termal

0,004 g pK/℃

Sensitipitas éléktromagnétik

0,01 g rms / gauss

CIRI-CIRI FISIK
Beurat

41g

Unsur Sensing

Kristal piezoelektrik

Struktur Sensing

Nyukur

Bahan Kasus

Beusi sténless

Asesoris

kabel:XS14


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali