instruksi AI

AI instruction

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

AI instruction

Dumasar kana self-dimekarkeun jero learning platform ngembangkeun algoritma gambar,-kinerja tinggi aliran data téhnologi chip sarta téhnologi AI visi terpadu pikeun mastikeun katepatan tina algoritma nu;Sistim nu utamana diwangun ku hiji AI as identifier na hiji AI as idéntifikasi host, nu dipaké pikeun ngaidentipikasi jumlah as, Inpo wahana kayaning tipe as, ban tunggal jeung kembar.

Fitur Sistim

1).idéntifikasi akurat
Bisa akurat nangtukeun jumlah as kandaraan, arah nyetir wahana, tipe as, tipe ban (ban tunggal, ban kembar)
2) .Gampang dipasang
Henteu kedah ngagali permukaan jalan, henteu kedah ngagali sistem drainase, bebas perawatan
3).ngagunakeun deui
Nalika pondasi platform timbangan ruksak sareng direkonstruksi atanapi skala lantai kedah direlokasi, alat idéntifikasi as AI tiasa dianggo deui, migrasina saderhana, sareng pamasanganna merenah.
4).idéntifikasi multi-titik
Hiji idéntifikasi as Mesin bisa disambungkeun kana sababaraha idéntifikasi as dina waktos anu sareng, sarta kaluaran sababaraha hasil dina waktos anu sareng

Indéks téknis

Laju pangakuan as Laju idéntifikasi≥99.99%
Laju tés 1-20 km/h
SI Sinyal Tegangan Analog, sinyal kuantitas switch
Tés Data Nomer as kendaraan (teu tiasa ngabedakeun tunggal, ganda)
tegangan gawé 5V DC
Suhu gawé -40~70C

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali