logger data

  • Wim System Control Instructions

    Wim System Control Parentah

    Tinjauan Sistim Enviko quartz sistem timbangan dinamis adopts Windows 7 embedded sistem operasi, PC104 + beus extendable beus jeung lega komponén tingkat suhu.Sistim nu utamana diwangun ku controller, panguat muatan na IO controller.Sistem ngumpulkeun data sénsor timbangan dinamis (quartz sareng piezoelektrik), coil sensor taneuh (detektor tungtung laser), identifier as sareng sensor suhu, sareng ngolah kana inpormasi kendaraan lengkep sareng inpormasi timbangan, kalebet ...