Non-kontak AXLE identifier

  • Non-contact axle identifier

    Identifier as non-kontak

    Bubuka The calakan non-kontak Sistim idéntifikasi as otomatis ngakuan jumlah axles ngaliwatan wahana ngaliwatan sensor deteksi as kandaraan dipasang dina dua sisi jalan, sarta méré sinyal idéntifikasi pakait ka komputer industri;Desain rencana palaksanaan sistem pengawasan muatan angkutan barang kayaning lawang pre-inspeksi jeung stasiun overrunning dibereskeun;sistem ieu tiasa akurat ngadeteksi nomer ...