sénsor laser

  • LSD1xx Series Lidar manual

    LSD1xx Series Lidar manual

    Aluminium alloy casting cangkang, struktur kuat tur beurat lampu, gampang pikeun instalasi;
    Kelas 1 laser aman pikeun jalma panon;
    Frékuénsi scanning 50Hz nyugemakeun paménta deteksi-speed tinggi;
    pamanas terpadu internal ensures operasi normal dina suhu low;
    fungsi timer diagnosis ensures operasi normal tina radar laser;
    Rentang deteksi pangpanjangna nepi ka 50 méter;
    Sudut deteksi: 190 °;
    Nyaring lebu sareng gangguan anti-lampu, IP68, pas pikeun panggunaan luar;
    Ngalihkeun fungsi input (LSD121A, LSD151A)
    Janten bebas tina sumber lampu éksternal sarta bisa ngajaga kaayaan deteksi alus peuting;
    sertipikat CE