LSD1xx Series Lidar manual

LSD1xx Series Lidar manual

Katerangan pondok:

Aluminium alloy casting cangkang, struktur kuat tur beurat lampu, gampang pikeun instalasi;
Kelas 1 laser aman pikeun jalma panon;
Frékuénsi scanning 50Hz nyugemakeun paménta deteksi-speed tinggi;
pamanas terpadu internal ensures operasi normal dina suhu low;
fungsi timer diagnosis ensures operasi normal tina radar laser;
Rentang deteksi pangpanjangna nepi ka 50 méter;
Sudut deteksi: 190 °;
Nyaring lebu sareng gangguan anti-lampu, IP68, pas pikeun panggunaan luar;
Ngalihkeun fungsi input (LSD121A, LSD151A)
Janten bebas tina sumber lampu éksternal sarta bisa ngajaga kaayaan deteksi alus peuting;
sertipikat CE


Rincian produk

Tag produk

komponén Sistim

Sistem dasar LSD1XXA diwangun ku hiji radar laser LSD1XXA, hiji kabel kakuatan (Y1), hiji kabel komunikasi (Y3) sareng hiji PC nganggo parangkat lunak debugging.

1.2.1 LSD1XXA
product  (1)

No Komponén parentah
1 panganteur logika(Y1 Daya jeung I/Okabel input disambungkeun jeung radar ku panganteur ieu
2 panganteur Ethernet(Y3 Kabel komunikasi Ethernet disambungkeun jeung radar ku panganteur ieu
3 Jandéla indikator Sistem operasi,Alarm sesar sareng sistem kaluaran tilu indikator
4 Panutup lénsa hareup Emitting jeung narimasinar lampu sadar scanning objék ku panutup lensa ieu
5 Jandéla indikasi digital Status tabung Nixie dipidangkeun dina jandela ieu

Kabel kakuatan

product  (2)

harti kabel

7-cores kabel kakuatan:

Pin

Terminal No

Warna

harti

Fungsi

 Series Lidar manual

1

Biru

24V-

Input négatip tina catu daya

2

Hideung

PANAS-

Input négatip tina kakuatan pemanasan

3

Bodas

IN2 / OUT1

Input I/O / port kaluaran NPN 1 (sarua sareng OUT1)

4

coklat

24V+

Input positip tina catu daya

5

Beureum

PANAS+

Input positip tina kakuatan pemanasan

6

Héjo

NC/OUT3

Input I/O / port kaluaran NPN 3 (sarua sareng OUT1)

7

Koneng

INI / OUT2

I/O input / NPN output port2 (sarua jeung OUT1)

8

NC

NC

-

Catetan: Kanggo LSD101A, LSD131A, LSD151A, port ieu mangrupikeun palabuhan kaluaran NPN (kolektor kabuka), bakal aya kaluaran tuas anu handap nalika obyék dideteksi di daérah deteksi.

Pikeun LSD121A, LSD151A, port ieu I / O port input, Nalika input ditunda atawa disambungkeun ka low, eta diidentifikasi minangka tingkat tinggi na kaluaran salaku "0" dina protokol komunikasi.

 

4-cores kabel kakuatan:

Pin

Terminal No

Warna

harti

Fungsi

 Series Lidar manual

1

Biru

24V-

Input négatip tina catu daya
2

Bodas

PANAS-

Input négatip tina kakuatan pemanasan

3

NC

NC

kosong
4

coklat

24V+

Input positip tina catu daya
5

Koneng

PANAS+

Input positip tina kakuatan pemanasan

6

NC

NC

kosong

7

NC

NC

kosong

8

NC

NC

kosong

Kabel Komunikasi

  1.3.3.1Kabel komunikasi

Series Lidar manual (18)

1.3.3.2harti kabel

Pin

No

Warna

Harti

Fungsi

No

RJ45

1

Oranyeu bodas TX+E

data Ethernet sénding

1

 Series Lidar manual (36)

2

Héjo bodas RX+E

data Ethernetnarima

3

3

oranyeu

TX-E

data Ethernet sénding

2

4

Héjo

RX-E

data Ethernetnarima

6

PC

Gambar di handap ieu mangrupikeun conto tés PC.Pikeun operasi husus o mangga tingal "LSD1xx PC parentah"

Series Lidar manual (33)

Parameter téknis

Modél

LSD101A

LSD121A

LSD131A

LSD105A

LSD151A

tegangan suplai

24VDC ± 20%

Kakuatan

<60W, ayeuna jalan normal<1.5A,Pemanasan <2.5A

Data panganteur

Ethernet,10/100 MBd, TCP/IP

waktos respon

20 ms

Gelombang laser

905nm

Kelas laser

Kelas 1(aman pikeun panon jalma

gangguan anti-cahaya

50000lux

Rentang sudut

-5° ~ 185°

Resolusi sudut

0.36°

Jarak

0~40m

0~40m

0~40m

0~50m

0~50m

Resolusi pangukuran

5 mm

Repeatability

± 10 mm

Dina fungsi nempatkeun

I/O 24V

I/O 24V

fungsi kaluaran

NPN 24V

NPN 24V

NPN 24V

Fungsi pembagian wewengkon

Width&jangkungna

pangukuran

Laju deteksi kandaraan

≤20 km/jam

  Rentang deteksi lebar kandaraan

1~4m

  Kasalahan deteksi lebar kendaraan

±0,8%/±20 mm

  rentang deteksi jangkungna kandaraan

1~6m

  Kasalahan deteksi jangkungna kandaraan

±0,8%/±20 mm

Diménsi

131mm × 144mm × 187mm

rating panyalindungan

IP68

Gawé / neundeunsuhu

-30~ +60 ℃ /-40 ℃ ~ + 85 ℃

Kurva ciri

Series Lidar manual (42) Series Lidar manual (43) Series Lidar manual (44)
Kurva hubungan antara objék deteksi jeung jarak
Series Lidar manual (43)
Kurva hubungan antara pantulan objek deteksi sareng jarak
Series Lidar manual (44)
Kurva hubungan antara ukuran titik cahaya sareng jarak

Sambungan listrik

3.1harti panganteur kaluaran

3.1.1Katerangan fungsi

 

No

Panganteur

ngetik

Fungsi

1

Y1

8 sockets pin

panganteur logis:1. catu daya2. input I / O(ngalamartoLSD121A3. kakuatan pemanasan

2

Y3

4 sockets pin

panganteur Ethernet:1.Pangiriman data pangukuran2. Maca setting port sensor, setting aréa jeung.informasi kasalahan

 

3.1.2 Panganteurharti

3.1.2.1 Y1 panganteur

     7-cores kabel panganteur:

Pin

No

Warna

harti sinyal

Fungsi

 Series Lidar manual

1

Biru

24V-

Input négatip tina catu daya

2

Hideung

PANAS-

Input négatip tinapemanasan power

3

Bodas

IN2/KALUAR1

Abdi / O input / NPNport kaluaran1(saruato OUT1

4

coklat

24V+

Input positip tina catu daya

5

Beureum

PANAS+

Input positip tina kakuatan pemanasan

6

Héjo

NC/KALUAR3

Input I/O / NPN kaluaranpalabuhan3(sarua jeung OUT1

7

Koneng

INI/KALUAR2

Input I/O / NPN port kaluaran2(sarua jeung OUT1

8

NC

NC

-

Catetan:Pikeun LSD101ALSD131ALSD105A, port ieuNPN port kaluaran(kolektor kabuka),bakal aya lowkaluaran uas nalika obyék dideteksi di daérah deteksi.

PikeunLSD121A, LSD151A , port ieuAbdi / Oport input, Nalika input ditunda atawa disambungkeun ka low, eta diidentifikasi minangka tingkat tinggi na kaluaran salaku "1" dina protokol komunikasi;Nalika input disambungkeun ka 24V +, éta diidentifikasi minangka tingkat lemah sareng kaluaran salaku "0" dina protokol komunikasi.
4-cores kabel panganteur:

Pin

No

Warna

harti sinyal

Fungsi

 Series Lidar manual 1

Biru

24V-

Input négatip tina catu daya
2

Bodas

PANAS-

Input négatip tinapemanasan power

3

NC

NC

kosong
4

coklat

24V+

Input positip tina catu daya
5

Koneng

PANAS+

Input positip tina kakuatan pemanasan

6

NC

NC

kosong

7

NC

NC

kosong

8

NC

NC

kosong

3.1.2.2  Y3harti panganteur

Pin

No

Warna

harti sinyal

Fungsi

 Series Lidar manual (40) 1 Orentangbodas TX+E

data Ethernet sénding

2 Héjo bodas RX+E

data Ethernetnarima

3

oranyeu

TX-E

data Ethernet sénding

4

Héjo

RX-E

data Ethernetnarima

 

3.2Wiring

3.2.1 LSD101ALSD131ALSD105A  Ngalihkeun kaluaran wiring(7 cores kabel kakuatan

Catetan:
Nalika garis kaluaran switch henteu dianggo, éta kedah ditunda atanapi dibumikeun, sareng éta henteu kedah dihubungkeun sareng catu daya langsung.
V + teu leuwih ti 24VDC tegangan, sarta kudu grounded bareng jeung 24VDC.

3.2.2 LSD121A,LSD151ANgalihkeun kaluaran wiring(7 cores kabel kakuatan
3.2.3LSD121ALSD151A diagram wiring éléktronik éksternal(7-cores kabel kakuatan
Kabel input lidar kedah dihubungkeun sareng kabel Vout éksternal samentawis nyambungkeun hiji 5Klalawanannepi ka 24+

Fungsi jeung aplikasi

4.1Funksi

Fungsi utama produk séri LSD1XX A nyaéta pangukuran jarak, setting input, sareng penilaian komprehensif ngeunaan prosés asup sareng kaluar kendaraan sareng pamisahan dinamis kendaraan ku cara ngukur lebar sareng inpormasi jangkungna kendaraan.LSD1XX A radar runtuyan disambungkeun ka komputer luhur ngaliwatan kabel Ethernet, sarta grafik data sarta data pangukuran bisa ditampilkeun ngaliwatan software komputer luhur.

4.2 Pangukuran

4.2.1 Pangukuran jarak(Larapkeun kaLSD101ALSD121ALSD105ALSD151A

Saatos radar dihurungkeun sareng lulus uji diri sistem, éta mimiti ngukur nilai jarak unggal titik dina kisaran - 5 ° ~ 185 °, sareng kaluaran nilai ieu ngalangkungan antarmuka Ethernet.Data pangukuran standar nyaéta 0-528 grup, saluyu sareng nilai jarak dina kisaran - 5 ° ~ 185 °, anu aya dina format héksadesimal, sareng unitna mm.Salaku conto:

Laporan kasalahan
Nampi pigura data:02 05 00 FE 00 FE 19 FE DB FE 01 02 F9 02 DE 02 E5 02 DE 02 E5 02 E5 02 E5 02 EC 02 EC 02 F3……..
nilai jarak pakait:
Kaping:02 F9 02 DE 02 E5 02 DE 02 E5 02 E5 02 E5 02 EC 02 EC 02 F3...

Inpormasi sudut sareng jarak anu cocog sareng data:-5° 761mm,-4,64° 734mm,-4,28° 741mm,-3,92°734mm, -3,56°741,-3,20° 741mm,-2,84° 741mm,-2,48° 748mm,-2,12° 748mm,1,76° 755mm...

4.2.2Pangukuran lebar sareng jangkungna(Larapkeun kana LSD131A

4.2.2.1Protokol komunikasi pangukuran

 

Katerangan

Kodeu fungsi

Hasil lebar

Hasilna jangkungna

Parity bit

Bait

2

2

2

1

Radar ngirim(Heksadesimal

252A

WHWL

HHHL

CC

Ilustrasi:

Whasil idth:WH( luhur8bit),WL( handap8bit

Hdalapanhasilna:HH(luhur8bit),HL(handap8bit

Parity bit:CC(Pariksa XORti bait kadua nepi ka bait kadua panungtungan

Contona:

Lebar2000Jangkungna1500:25 2A 07 D0 05 DC 24
4.2.2.2Protokol setélan parameter
Setélan standar pabrik produk nyaéta: lebar jalur 3500mm, lebar obyék deteksi minimum 300mm, sareng jangkungna objék deteksi minimum 300mm.Pangguna tiasa ngarobih parameter sensor dumasar kana kaayaan anu saleresna.Upami sénsor parantos suksés, grup data status sareng format anu sami bakal dipulangkeun.Format husus instruksi nyaéta kieu

Katerangan

Kodeu fungsi

Kodeu fungsi bantu

Parameter

Parity bit

Bytes

2

1

6/0

1

Radarnarima(Heksadesimal

454A

A1(setting

DHDLKHKLGHGL

CC

Radarnarima(Heksadesimal

454A

AA(patarosan

——

CC

Radar ngirim(Heksadesimal

454A

A1 / A0

DHDLKHKLGHGL

CC

Ilustrasi:
Lebar jalur:DH(luhur8 bit),DL( handap8bit
Min deteksi obyék rubak:KH(luhur8 bit),KL(handap8bit
Obyék deteksi minjangkungna:GH(luhur8 bit),GL(handap8bit
Parity bit:CC(Pariksa XORti bait kadua nepi ka bait kadua panungtungan
Contona:
Setélan:45 4A A1 13 88 00 C8 00 C8 70(5000mm,200 mm,200 mm
Patarosan:45 4A AA E0
Tanggapan1:45 4AA113 88 00 C8 00 C8 70(A1:Nalika parameter dirobah
Tanggapan2:45 4AA013 88 00 C8 00 C8 71(A0:Nalika parameter teu dirobah

Pamasangan

8.1 Pancegahan instalasi
● Di lingkungan kerja outdoor, lnd1xx kudu dipasang ku panutup pelindung ulah hawa internal tina sensor rising gancang alatan sinar panonpoé langsung。
● Ulah masang sénsor kalawan leuwih ngageter atawa ayun objék。
● Lnd1xx bakal dipasang jauh ti lingkungan jeung Uap, kokotor jeung bahaya karuksakan sensor。
● Dina raraga ngahindarkeun sumber cahaya éksternal kayaning cahya panonpoé, lampu Pijer, lampu fluoresensi, lampu strobe atawa sumber cahaya infra red sejen, sumber lampu éksternal misalna teu kudu dina ± 5 ° tina pesawat deteksi.
● Nalika masang panutup pelindung, saluyukeun arah panutup pelindung sarta mastikeun éta dina nyanghareupan jalur, disebutkeun eta bakal mangaruhan akurasi pangukuran.
● The dipeunteun ayeuna tina catu daya radar tunggal kedah ≥ 3A (24VDC).
● Jenis sarua gangguan sumber cahaya wajib dihindari.Nalika sababaraha sensor dipasang dina waktos anu sami, metode pamasangan di handap ieu kedah dituturkeun
a.Pasang pelat isolasi antara sénsor anu padeukeut.
b.Saluyukeun jangkungna pamasangan unggal sensor supados pesawat deteksi unggal sensor henteu dina ± 5 derajat pesawat deteksi masing-masing.
c.Saluyukeun sudut pamasangan unggal sensor supados pesawat deteksi unggal sensor henteu dina ± 5 derajat pesawat deteksi masing-masing.

Kodeu masalah sareng ngungkulan

Kodeu kasulitan

No

Kasulitan

Katerangan

001

kasalahan konfigurasi parameter

Konfigurasi parameter kerja mesin ngaliwatan komputer luhur teu bener

002

Lepat panutup lénsa hareup

Panutupna kotor atanapi ruksak

003

Kasalahan rujukan pangukuran

Data pangukuran reflectors caang jeung poék dina mesin teu bener

004

Kasalahan motor

Motor teu ngahontal speed set, atawa laju teu stabil

005

Kasalahan komunikasi

Komunikasi Ethernet, pangiriman data pangukuran diblokir atanapi dipegatkeun

006

Kasalahan kaluaran

Output circuit pondok atawa pareum

9.2 Pamérésan masalah

9.2.1kasalahan konfigurasi parameter

Reconfigure parameter gawé radar ngaliwatan komputer luhur jeung ngirimkeunana ka mesin.

9.2.2Lepat panutup lénsa hareup

Panutup eunteung hareup mangrupa bagian penting tina LSD1xxA.Upami panutup kaca hareup kacemar, lampu pangukuran bakal kapangaruhan, sareng kasalahan pangukuran bakal ageung upami serius.Ku alatan éta, panutup kaca hareup kudu tetep beresih.Lamun panutup eunteung hareup kapanggih kotor, mangga nganggo lawon lemes dipped kalawan detergent nétral pikeun ngusap dina arah nu sarua.Lamun aya partikel dina panutup eunteung hareup, tiup heula ku gas, lajeng usap aranjeunna pikeun nyegah scratching panutup eunteung.

9.2.3Kasalahan rujukan pangukuran

Rujukan pangukuran nyaéta pikeun pariksa naha data pangukuran valid.Upami aya lepat, hartosna data pangukuran mesin henteu akurat sareng henteu tiasa dianggo deui.Éta kudu dipulangkeun ka pabrik pikeun pangropéa.

9.2.4Kasalahan motor

Gagalna motor bakal nyababkeun mesin gagal nyeken pangukuran atanapi nyababkeun waktos réspon anu teu akurat.Perlu balik deui ka pabrik pikeun pangropéa.

9.2.5 Kasalahan komunikasi

Pariksa kabel komunikasi atawa gagal mesin 

9.2.6 Kasalahan kaluaran

Pariksa wiring atawa gagal mesin

Appendix II informasi pesenan

No

Ngaran

Modél

Catetan

Beurat(kg

1

RadarSénsor

LSD101A

Jenis umum

2.5

2

LSD121A

Tipe In-put

2.5

3

LSD131A

Jenis ukuran lebar & jangkungna

2.5

4

LSD105A

Jenis jarak jauh

2.5

5

LSD151A

Tipe In-putJenis jarak jauh

2.5

6

Kabel kakuatan

KSP01/02-02

2m

0.2

7

KSP01/02-05

5m

0.5

8

KSP01/02-10

10m

1.0

9

KSP01/02-15

15m

1.5

10

KSP01/02-20

20m

2.0

11

KSP01/02-30

30m

3.0

12

KSP01/02-40

40m

4.0

13

Kabel komunikasi

KSI01-02

2m

0.2

14

KSI01-05

5m

0.3

15

KSI01-10

10m

0.5

16

KSI01-15

15m

0.7

17

KSI01-20

20m

0.9

18

KSI01-30

30m

1.1

19

KSI01-40

40m

1.3

20

Prpanutup otective

HLS01

6.0


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali