Piezoelektrik Quartz Dinamis Timbangan Sénsor CET8312

Piezoelectric Quartz Dynamic Weighing Sensor CET8312

Katerangan pondok:

CET8312 Piezoelectric Quartz Dynamic Weighing Sénsor boga ciri rentang ukur lega, stabilitas jangka panjang alus, repeatability alus, precision pangukuran tinggi jeung frékuénsi respon tinggi, jadi utamana cocog pikeun deteksi timbangan dinamis.Éta mangrupikeun sénsor timbangan dinamis anu kaku dumasar kana prinsip piezoelektrik sareng struktur anu dipaténkeun.Ieu diwangun ku piezoelectric quartz kristal lambar, plat éléktroda jeung alat beam beam husus.Dibagi kana 1-méteran, 1.5-méteran, 1.75-méteran, 2-méteran ukuran spésifikasi, bisa digabungkeun kana rupa-rupa diménsi sensor lalulintas jalan, bisa adaptasi jeung kabutuhan beurat dinamis tina beungeut jalan.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Dimensi cross section (48mm + 58mm) * 58 mm
Panjangna

1m, 1,5m, 1,75m, 2m

Rentang timbangan roda 0,05T ~ 35T
Kapasitas kaleuleuwihan 150% FS
Sensitipitas beban 2±5%pC/N
Rentang laju

(0,5~100)km/h

Kelas panyalindungan

IP68

Impedansi kaluaran

> 1010Ω
Suhu gawé.

-45 ~ 80 ℃

Pangaruh suhu kaluaran

<0.04%FS/ ℃

Sambungan listrik Kabel coaxial noise statik frékuénsi luhur
permukaan bearing Permukaan bantalan tiasa digosok
Nonlinier ≤±2% FS (katepatan tina calibration statik sensor dina unggal titik)
Konsistensi ≤±4% FS (akurasi calibration statik titik posisi béda tina sensor)
Repetitiveness ≤±2% FS (katepatan tina calibration statik sensor dina posisi anu sarua)
Kasalahan precision terpadu

≤±5%

Métode Pamasangan

image4.jpeg

Gemblengna Struktur

Dina raraga mastikeun pangaruh nguji sakabeh pamasangan sensor, seleksi situs kedah ketat.Disarankeun yén trotoar semén kaku kudu dipilih salaku dadasar instalasi sensor, sarta trotoar fléksibel kayaning aspal kudu direformasi.Upami teu kitu, akurasi pangukuran atanapi umur jasa sensor tiasa kapangaruhan.

image5.png
image6.jpeg

Pamasangan Bracket

Saatos lokasina ditangtukeun, bracket dipasang sareng liang anu disayogikeun ku sénsor kedah dipasang kana sénsor nganggo pita dasi-kawat anu langkung panjang, teras sapotong kai segitiga leutik dianggo pikeun nyolok kana celah antara sabuk dasi. jeung bracket ningkatna, meh bisa tightened.Lamun tanaga cukup, léngkah (2) jeung (3) bisa dilaksanakeun sakaligus.Saperti ditémbongkeun di luhur.

image7.png

Pavement Grooving

Paké pangawasa atawa alat sejen pikeun nangtukeun posisi ningkatna tina sénsor timbangan dinamis.Mesin motong dipaké pikeun muka alur rectangular di jalan.
Lamun alur henteu rata sarta boga nabrak leutik dina ujung alur, rubak alur 20 mm leuwih ti nu ti sénsor, jero alur 20 mm leuwih ti nu ti sénsor, jeung 50 mm leuwih panjang. ti sénsor.alur kabel nyaeta 10 mm lega, 50 mm jero;
Lamun alur anu meticulously dijieun jeung edges of alur anu mulus, rubak alur nyaeta 5-10mm leuwih ti nu ti sénsor, jero alur nyaéta 5-10mm leuwih ti nu ti sénsor, sarta panjangna. tina alur nyaeta 20-50mm leuwih ti sensor.alur kabel nyaéta 10 mm lega, 50 mm jero.
Handap bakal dipangkas, silt jeung cai dina alur kudu ditiup beresih jeung pompa hawa (pikeun tuntas garing ngeusian grout nu), jeung beungeut luhur kadua sisi alur kudu napel tape.

image8.png

Grouting munggaran

Buka grout instalasi, nurutkeun proporsi prescribed nyiapkeun grout dicampur, gancang Pergaulan grout jeung parabot, lajeng merata tuang sapanjang arah panjang alur, keusikan munggaran dina alur kedah kirang ti 1/3 tina jerona. alur.

image9.png

Panempatan sénsor

Gently nempatkeun sensor jeung bracket ningkatna kana slot grout-kaeusi, saluyukeun bracket ningkatna sarta nyieun unggal fulcrum némpél beungeut luhur slot, sarta mastikeun yén sensor aya di tengah slot.Lamun dua atawa leuwih sensor anu dipasang dina slot sarua, perhatian husus kudu dibayar ka bagian sambungan.
Beungeut luhur dua sensor kudu dina tingkat horizontal sarua, sarta gabungan kudu jadi leutik sabisa, disebutkeun kasalahan pangukuran bakal disababkeun.Simpen salaku loba waktu sabisa dina hambalan (4) jeung (5), atawa grout bakal cageur (1-2 jam waktu curing normal lem kami).

image10.png

Ngaleungitkeun Bracket Mounting sareng Grouting Kadua

Saatos grout dasarna kapok, nitenan efek instalasi awal sensor, tur saluyukeun timely lamun perlu.Sadayana dasarna siap, teras cabut bracket, teraskeun grouting kadua.Suntikan ieu dugi ka jangkungna permukaan sensor.

image11.png(1)

Katilu Time Grouting

Salila periode curing, nengetan ngaronjatna jumlah grout iraha wae, ku kituna tingkat sakabéh grout sanggeus keusikan rada luhur ti beungeut jalan.

image11.png

Beungeut grinding

Sanggeus sakabeh grout instalasi geus ngahontal kakuatan curing, cimata kaluar pita, sarta grind beungeut alur jeung beungeut jalan, ngalaksanakeun test preloading jeung kandaraan baku atawa kandaraan séjén pikeun pariksa naha instalasi sensor téh ok.
Upami uji preloading normal, pamasanganna
réngsé.

Bewara pamasangan

5.1 Dilarang pisan ngagunakeun sénsor saluareun jangkauan sareng suhu operasi kanggo waktos anu lami.
5.2 Dilarang pisan pikeun ngukur résistansi insulasi sénsor kalayan résistansi méter anu luhur di luhur 1000V.
5.3 Tenaga non-profésional dilarang pisan pikeun pariksa éta.
5.4 Médium ukur kedah cocog sareng bahan alumunium, upami henteu peryogi petunjuk khusus nalika mesen.
5.5Tungtung kaluaran sénsor L5/Q9 kedah tetep garing sareng bersih salami pangukuran, upami henteu, kaluaran sinyal henteu stabil.
5.6 Permukaan tekanan sénsor henteu kedah ditémbak ku alat anu tumpul atanapi gaya anu beurat.
5.7 The rubakpita panguat muatan kudu leuwih luhur ti sénsor, iwal teu aya sarat husus pikeun respon frékuénsi.
5.8 Pamasangan sénsor kedah dilaksanakeun saluyu sareng sarat anu aya dina paréntah pikeun ngahontal pangukuran anu akurat.
5.9Upami aya gangguan éléktromagnétik anu kuat caket pangukuran, ukuran pelindung anu tangtu kedah dilaksanakeun.
5.10 Kabel sénsor sareng panguat muatan kedah nganggo kabel coaxial kalayan sora statik frekuensi tinggi.

Kantétan

Manual 1 PCS
Kualifikasi verifikasi 1 PCS Sertipikat 1 PCS
Hangtag 1 PCS
kabel kaluaran Q9 1 PCS


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali