Tirai Lampu Infrabeureum

Infrared Light Curtain

Katerangan pondok:

Dead-zone bébas
Pangwangunan teguh
fungsi timer diagnosis
gangguan anti-cahaya


Rincian produk

Tag produk

curtain1
LSA SERIES1
LSE series1
LSM series1

Tirai lampu pamisahan kendaraan

● emitor jeung panarima;
● Dua PCS 5-core kabel gancang-pegatkeun;
● set kontrol Suhu & kalembaban;
● panutup ditangtayungan (Stainless steel kalawan kaca pemanasan listrik ditulungan).

curtain  parameters (1)

Tirai lampu pamisahan kendaraan

curtain  parameters (2)

Tirai lampu pamisahan kendaraan

curtain  parameters (3)

Kaca pemanasan bantu listrik

Salaku bagian penting tina sistem kempelan tol ku beurat, separation wahana curtain lampu muterkeun hiji peran penting.Eta nyadiakeun sinyal mimiti jeung tungtung wahana dideteksi ngaliwatan scanning sinkron tina sinar infra red pikeun mastikeun hubungan hiji-ka-hiji antara data deteksi timbangan jeung wahana dina pamariksaan --- Correspondence.

Fungsi jeung Fitur

curtain lampu separation wahana adopts separator wahana scanning infra red.scanning Infrabeureum bisa ngadeteksi objék kalawan diaméter leuwih gede ti 25mm, sarta reliably bisa ngadeteksi hook of trailer anu.Modeu scanning pamisahan kendaraan nyaéta scanning progresif sinkron, anu tiasa nolak lampu langsung tina sumber cahaya 4,0000lux paling seueur, sareng ngaleungitkeun sagala jinis gangguan cahaya anu kuat.Nalika jarak deteksi nyaéta 4.5m, kaleuwihan nilai gain ngahontal 25 kali, sarta masih tiasa dianggo reliably di lingkungan kasar, kayaning gangguan lampu kuat, hujan, salju, kabut padet, sarta hawa abnormal.

Waktu scanning unggal pancaran cahaya nyaéta 50 microseconds, sareng waktos respon sistem kirang ti 20ms;pamancar sareng panarima dilengkepan indikator status LEI numutkeun unit kerja (8 sumbu optik mangrupikeun hiji unit), anu cocog pikeun pamasangan sareng pamariksaan status damel, sareng ngagampangkeun pamasangan.Alignment waktosna saderhana sareng intuitif, sareng status diagnostik sinar ogé jelas dina sakedapan.Contona, upami aya leutak ngahalangan sababaraha balok, lampu indikator pakait bakal salawasna hurung.

Lamun aya masalah kayaning sludge, lebu kaleuleuwihan, gagal photocell, jeung sajabana dina émisi sarta panarimaan jandéla tina curtain lampu infra red, produk nu otomatis bisa ngadeteksi gagalna, sarta malire (tameng) balok masalah ieu, masih tetep jalan normal. sarta kaluaran dina waktos anu sareng Sinyal alarem mintonkeun informasi sesar jelas ngaliwatan hardware jeung software (dina panganteur ngecas) pikeun ngingetkeun konsumén pikeun ngaleungitkeun ngabalukarkeun sesar pas mungkin.Sakali anu ngabalukarkeun sesar dihapus, sistem bakal otomatis balik deui ka kaayaan kerja normal.

Éta akurat tiasa misahkeun jarak antara dua kendaraan kirang ti 100mm.Lengkep ngaleungitkeun fenomena mobil nuturkeun, misahkeun semi-trailer, full-trailer, sareng sapédah sacara dipercaya, sareng mastikeun korespondensi hiji-hiji antara data deteksi timbangan sareng kendaraan.

Cangkang pelindung husus dijieunna tina plat stainless steel matt tiis-digulung kalayan ketebalan 2mm, sarta ngabogaan tanda reflective anti tabrakan keuna, nu dijamin pikeun hirup.Kaca pemanasan bantu listrik khusus sareng kontrol suhu sareng alat kontrol kalembaban tiasa otomatis panas jandela kaca dina usum tiis pikeun ngaleungitkeun kondensasi, ibun atanapi kabut dina pabeungeutannana.Dirancang husus di luar panto pikeun pangropéa gampang.

Dumasar kana particularity pamakean dina industri jalan raya, nalika kandaraan ultra-lega asup, wahana bakal pencét curtain lampu separation wahana alatan alesan nyetir.Tirai lampu pamisahan kendaraan mangrupikeun instrumen presisi anu diimpor kawilang mahal, janten peryogi pisan masang gantry anti tabrakan sateuacanna.tina.The curtain curtain guardrail lampu dihasilkeun ku parusahaan urang geus dipaké dina praktekna, sarta firmness sarta kaamanan geus ogé diverifikasi, sarta penampilan na geulis, nu bisa dipilih ku nu boga.

Parameter téknis

Jarak pamisahan kendaraan langkung ti 20cm.
Reliabiliti: 99,9% dina poé cerah;99% dina cuaca hujan, salju atanapi halimun.
Infrabeureum grating tube: rentang deteksi éféktif 1.2 méter, jarak beam 25.4mm
Perumahan: panutup stainless 2mm sareng tanda reflektif anti tabrakan;
Peringkat lingkungan: IP67;
Jangkungna instalasi: 1500mm ~ 2000mm, kaluaran lampu Indikator (beureum) jangkungna minimum nyaéta 400mm;
Suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃;
Kalembaban relatif: 0~95%;
Separation wahana jarak minimum dina 100mm;
jaman scan: handap 1.5ms;
Modeu scan: paralel sareng cross pilihan;
rentang pemanasan listrik: 3 ℃ ~ 49 ℃, rentang kalembaban listrik: 10% ~ 90% R.;
Jangkungna: handap leuwih handap 400m, luhur leuwih luhur 1650mm;
Tegangan: 16 ~ 30VDC, konsumsi kakuatan: 15W (max);konsumsi kakuatan sistem pemanasan listrik: 200W (max);
Kalembaban relatif: 0 ~ 95% RH;
Résistansi: ≤4Ω ;Panangtayungan kilat lalawanan grounding
MTBF≥100000h;

LSA

Jenis produk LSA runtuyan kaamanan curtain lampu
tegangan suplai 24VDC ± 20%
suplai ayeuna ≤300mA
Konsumsi ≤5W
Reureuh on 2s
Jarak deteksi Salaku informasi Modél
Spasi antara sumbu optik 10mm\20mm\40mm\80mm
aperture éféktif ± 2,5@3m
Laju panyalindungan IEC IP65
Modeu Komunikasi Sinkron optik
Standar IEC 61496 standar, papanggih jeung Type4
IEC 61508, IEC62061, papanggih jeung SIL3
Lingkungan gawé Tempreture: -25 ~ 50 ℃;Panyimpenan: -40 ℃ ~ 75 ℃;
Kalembaban: 15 ~ 95% RH;gangguan anti-lampu: 10000Lux;
Résistansi geter: 5g, 10-55Hz (EN 60068-2-6);
Résistansi dampak: 10g, 16ms (EN 60068-2-29);
lalawanan insulasi:> 100MΩ;
tegangan ripple sésana: 4.8Vpp;
tingkat luhur: 10-30V DC: tingkat low: 0-2V DC

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali