Kaayaan Kasus

Proyék Cina Nanjing

Nopémber 2019, Sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 4 situs / 20 jalur, proyék Penegak Beurat Hukum otomatis di Nanjing, Cina.

Proyék Pakistan

Juni.2019, Sistem Quartz Weigh In Motion (sénsor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 7 situs / 28 jalur, ngawaskeun jalan di jalan raya (overload) di Pakistan.

Proyék Rusia

Juni.2018, sistem Quartz Weigh In Motion (sénsor quartz WIM, amplifier, Data logger) dipasang dina 2 situs / 6 jalur, ngawaskeun jalan di Jalan Raya di Rusia.

Proyék Shandong Cina

Juni 2020, Sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 6 situs / 32 jalur, proyék Penegak Beurat sah otomatis di Shandong, China.

Proyék Tianjing Cina

Juni 2021, sistem Quartz Weigh In Motion (sensor WIM kuarsa, panguat, Data logger) dipasang di 6 situs / 36 jalur, proyék Penegak Beurat sah otomatis di Tianjin, China.