Beurat dina sistem gerak (wim) tina solusi enviko-lalulintas, anjeun tiasa percanten

Ayeuna, batur sapagawean urang masang sistem pikeun 4 sareng 5 jalur dina proyék WIM domestik.Éta dirancang pikeun pangukuran lalu lintas anu langkung akurat, pikeun timbangan kendaraan sareng pikeun ngabéréskeun pelanggaran kalayan akurasi timbangan +/- 5%, dugi ka +/-3%.Pamasanganna diwangun ku dua puteran induksi, dua sénsor QUARTZ sareng sénsor diagonal pikeun ngadeteksi pasang ganda sareng lebar as dina unggal jalur.Laju, jumlah as, panjang kendaraan, jarak roda sareng beurat as ogé diukur.

(1) Susunan opat jajar

weigh

(2) Tata perenah lima jajar

weigh


waktos pos: May-13-2022