Congratulations customer urang cross hardware potimized anyar bisa bebas nyambungkeun sensor ti sagala rupa pabrik kaasup enviko

Congratulations customer kami CROSS hardware potimized anyar bisa bebas nyambungkeun sensor ti sagala rupa pabrik kaasup Enviko:

CROSS Zlín, sakumaha (Czechia) - Pencét Release: Sistim Weigh-In-Motion kami geus mekar sarta versi panganyarna na geus narima sertipikat tipe anyar ti Czech Metrology Institute.
CrossWIM 3.0 dumasar kana arsitéktur hardware anyar dioptimalkeun.Novelty utama nyaéta kamungkinan sambungan bebas tina sensor ti sagala rupa pabrik.Ayeuna kami ngadukung sensor ku Kistler, MSI, Enviko, Intercomp sareng Novacos.Urang ayeuna bisa nyarankeun tipe sensor ka konsumén urang nurutkeun parameter diperlukeun.Sertipikat jinis parantos dikaluarkeun pikeun pangukuran dugi ka 135 km / jam, anu ngamungkinkeun urang beuratna henteu ngan ukur treuk tapi ogé van, anu mangrupikeun résiko kaamanan utama.Hijian CrossWIM 3.0 tunggal sanggup ngalayanan nepi ka 12 jalur, sarta dina kasus deteksi ganda-dipasang maksimum 8 jalur.Sistem CrossWIM 3.0 Weigh-In-Motion tiasa disayogikeun dina sadaya varian pikeun ngumpulkeun data statistik ogé pikeun pra-pilihan atanapi penegak langsung.


waktos pos: May-13-2022